dilluns, 2 de novembre de 2015

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ DEL C.A. MAS PIERA A LA CURSA POPULAR D’IGUALADA

El passat diumenge, divuit d’octubre, es va celebrar pels carrers d’Igualada la 37a Cursa Popular. Aquesta edició va comptar amb la participació de dos mil cent noranta-dos participants (recorregut A), que van recórrer 5.500 m. des de l’avinguda de Barcelona fins a la plaça Cal Font. Un cop acabada la primera cursa, es va donar el tret de sortida als més petits i als seus acompanyants (recorregut B), que van sortir de la plaça Castells fins a Cal Font, completant una distància de 1.900 metres.
La participació del C. A. Mas Piera va ser nombrosa per ser el primer cop que hi participaven. Vint-i-sis atletes de totes les categories, que van complir el seu objectiu: acabar la cursa. Els resultats que van aconseguir van ser els següents: Lucas Lenzetti (5è), Quim Molina (122è) i Valentina Orozco (13a) [benjamins]; Matias Orozco (6è), Marcos Lenzetti (21è), Unax Lenzetti (76è), Pep Molina (113è), Laia (5a) i Edit Guzmán (12a) [alevins]; Eduard Guzmán (CAI, 21è) i Marina Gutiérrez (33a) [infantil], Erik Gutiérrez (CAI, 51è), Anna Guzmán (CAI, 9a) i Jenni Cabanillas (18a) [cadets]. Els veterans del club van participar en dues categories: José Luís Montaner (26è], Jose Molina (29è) i Dolors Novellón (8a) a la categoria C, i Iolanda Marty (64a) a la categoria B.
La cursa no competitiva adreçada als més menuts i als familiars va comptar amb la participació de Biel i Ileyre Matas, Cesc i Oriol, que van ser acompanyats durant tot el recorregut pels seus pares.

ABANS DE LA CURSA, TOTS FELIÇOS I CONTENTS, PERÒ DESPRÉS...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada